CUNOAȘTE-ȚI FERMIERUL, CUNOAȘTE-ȚI MÂNCARE


Pentru a beneficia de nutrienți de calitate din fructe și legume, ele trebuie să fie consumate pe loc. Dupa  recoltare, studiile au aratat ca la numai 32 minute de cand au fost culese, acestea si-au pierdut 50% din nutrienti. Cele tranportate de la mii de km au intre 3 si 6 saptamani de la recoltare. Doar pentru ca aceste cruditati se tin in azot pe parcursul transportarii ceea ce impiedica oxigenul sa patrunda si sa le oxideze  ele nu inseamna că mai au si nutrientii potriviti ci doar forma adecvata. Daca vrei sa  fii sigur ca produsele pe care le consumi sunt crescute in sistem biologic, in ziua de azi trebuie sa le cultivam chiar noi, in propria gospodarie. Acesta este mai simplu decat crezi. Intreaba-ne cum si te vom ajuta.


Scopul nostru este sa beneficiezi de "Alimente Vii", practic medicamente numite fitonutrienti, din seminte incoltite numite germeni sau vlastari de plante care sa te mentina tinar si prosper chair la varste inaintate. Aceste plante tinere sunt atat de abundente in energie, vitalitate și foarte important, frecventa electromagnetica. Fata de planta ajunsa la maturitate, cea tanera are de 6 x mai multe fitochimicale datorita electromagnetismului care a fost demonstrat ca abunda in aceste mici plantuțe care cresc in timp ce noi le ingeram.  A fost demonstrat stiintific si aceste proprietati uluitoare se pot masura cu anumite dispozitive.  Iti promitem ca iti vei recapatata sanatatea urmand sfatuirile de aici, demonstrate pe parcursul a 70 de ani de cand s-a realizat tranzitia la alimentatia raw la institutul Hipocrates, de unde ne inspiram 100%. Frecventa electromagnetica este masurata si prin CT, RMN, Ecografie, Biorezonanta insa ne tratam cu chimicale de laborator in loc sa apelam la natura. Fitochimicalele, nutrientii si potentialul electric, stilul de viata, toate se regasesc in vlastarii de plante vii care se consuma raw, in salatele sau sucuri verzi, fiind alcaline si pline de energie.

AGRICULTURĂ TRADIȚIONALĂ

Traim intr-o lume in care toti suntem afectati de o nutritie deficitara, din cauza faptului ca oricat de multe oua, carne sau branza mancam, acestea sunt atat de procesate la temperaturi inalte incat nu ne mai furnizeaza necesarul de nutrienti, proteine, minerale si aminoacizi de care avem nevoie. Putin sunt cei care po manca tartar  deoarece carne cruda nu este placuta la gust, precum vegetalele.



Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți